Пошуковий запит: (<.>A=Леппа А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Леппа А. Л. Оцінка лінійного росту і особливості екстер’єру козенят в залежності від способу вирощування [Електронний ресурс] / А. Л. Леппа, В. О. Попова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 6. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_6_11
|
2. |
Рижкова Т. М. Оцінка придатності алкогольної проби для визначення термостійкості козиного молока [Електронний ресурс] / Т. М. Рижкова, Р. В. Северин, І. М. Лівощенко, І. М. Гейда, А. Л. Леппа // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2015. - Вип. 2. - С. 137-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2015_2_34
|
3. |
Леппа А. Л. Динаміка показників крові зааненських козенят залежно від способу вирощування [Електронний ресурс] / А. Л. Леппа // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 133-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_22
|
4. |
Леппа А. Л. Динаміка росту і розвитку козенят залежно від способу вирощування [Електронний ресурс] / А. Л. Леппа // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 230-236. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_45
|
5. |
Леппа А. Л. Вплив різних способів вирощування козенят на молочну продуктивність козоматок [Електронний ресурс] / А. Л. Леппа // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_21
|
6. |
Леппа А. Л. Параметри мікроклімату при різних способах вирощування молодняку дрібної рогатої худоби [Електронний ресурс] / А. Л. Леппа, В. А. Федяєв, Г. Л. Лисенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_27
|
7. |
Попова В. О. Якісна характеристика мяса тварин знамянського типу поліської породи [Електронний ресурс] / В. О. Попова, Ю. В. Коломієць, А. Л. Леппа // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 225-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_33
|
8. |
Прудніков В. Г. Вплив нетрадиційних видів коптильної деревини на якість скумбрії гарячого копчення та її відповідність стандарту [Електронний ресурс] / В. Г. Прудніков, В. О. Попова, А. Л. Леппа // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2013. - Вип. 27(1). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2013_27(1)__15
|
9. |
Леппа А. П. Ефективність способів вирощування козенят зааненської породи в молочний період [Електронний ресурс] / А. П. Леппа, В. А. Федяєв // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2017. - Вип. 10. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2017_10_8
|